Sporilov - paras osa kaupungin Praha

Autor: Marek Mahdal <mahdal(at)sporilov.info>, Téma: International, Zdroj: Urpo Lauskio (Rovaniemi, Suomi), Vydáno dne: 28. 08. 2008

Spoøilov on alueen Zábìhlice Praha 4, Tsekki. Ei ole epäilystäkään siitä, että tämä on yksi parhaista lähiöissä elää Praha ja kaikkialla Tšekin tasavallassa. Tässä artikkelissa me esitämme teille syyt lykätä useita päiviä tässä neighborhood ja vierailu tässä melko tuntematon puolella "Kultainen Praha."

Spoøilov jaettu kahteen osaan. Vanhin oli perustettu vuosikymmenen, 30, viime vuosisadalla, ja ne ovat koteja ja kaksi taloa ympäröi puutarhat. Tuorein Spoøilov oli rakennettu aikana sosialistien aikakauteen, mid-60, niin että vai vertailla eri tyyppisten asuntojen ohella secúlo aiemmin useita vuosikymmeniä. Vaikka aika on rakennettu uusi osa Spoøilov, joita ei ole käytetty raaka-aineena näitä ryhmiä.

Molemmilla puolilla Spoøilov on lähellä Tourist Centre, Praha, että tästä syystä se on paikka niin suosittu, ja yritti elää. Paikallinen kunnallinen keskustassa Praha 4, Nusle on facíl pääsy joko julkisilla kulkuneuvoilla tai autolla. Kaikki tarvittavat palvelut ja infrastruktuuri on saatavilla tällä alalla, ja voimme sanoa, että Spoøilov on todellakin «kaupungin kanssa 20 000 ihmistä", Praha.

Lähistöllä on monia ostoskeskuksia (Albert yritys, Penny Market ja ennen kaikkea - Kaufland, Michle). Kulttuurin elämä on täynnä modernin elokuvan «Edison», joka pystyy näkemään elokuvien puhutaan Englanti. Alueen kaikki kaupalliset palvelut nimeltään "Centrum" ja on yksi niistä tärkeimmät osat Spoøilov (Hlavní maantie). Lääkintähuolto on taattu liikunta-keskus klinikan "Poliklinika Spoøilov." Koulutusjärjestelmällä on myös hyvin kehittyneitä. Alalla Spoøilov löytyy 3 sairaanhoito-oppilaitoksissa, 3 perusasteen kouluissa, 1 peruskoulu, taiteet ja koulun tiedossa. On myös kirkko, St. Agnes on sponsorin kaikki tsekit, erittäin mielenkiintoinen moderni arkkitehtuuri ei ole epätavallista, että seuraavan vuosikymmenen aikana 30.

Suuri etu Spoøilov verrattuna muihin osiin Praha, on säännös julkisen liikenteen kaikkiin suuntiin. With metriä, voi helposti päästä asemien ympärille, kuten punainen viiva (kirjaimellisesti «C») asemat Budìjovická, Kaèerov, Roztyly ja Green Line (kirjain "A") asemat kasviston ja Želivského. Kun julkinen liikenne (linja-numerot 213170 ja 203) voi saada Jižní Mìsto - eteläisen osan Praha, joka on suurin puhjettua Tsekin tasavalta. Pohjois-Spoøilov, voi käyttää raitiovaunu päästä ruutuun Venceslau (sydämessä). Se kestää vain 20 minuuttia aikaa saapua, matkaa ja sen aikana voi ihailla historiallisen osa Praha. Jotta matkailijat ovat hyvin käytännöllisiä, että suurin highway tässä maassa alkaa Spoøilov ja mene Moravia edelleen länteen. The North - East of Spoøilov on pyöreä, South (Jižní spojka) ja kunnalliset main road (osa kaupungin kehätien) facíl tarjoaa pääsyn vanha kaupunki Praha.

Huolimatta siitä, että korkea liikenteen Spoøilov, löydät ihanat paikkoja ja tiloja luonteeltaan. Yksi tällainen paikka on järven romatico "Hamerský rybník", jossa on pieni saari keskellä. Talvella on ihanteellinen luistelu ja jäätä kesän toimimaan linjan Rauskuihin hänen ympärillään, hyvin säilynyt, kävelykierroksia. Vielä on suosittu ja upea kuntosali nimeltään "Hamr", muutaman askeleen päässä järven rannalla. Etelä-järvi on puutarha kirsikka ja on asettanut ottamaan ammet heliumilla. Mutta useimmat hyväksytään metsäsektori on "KRC» ihanteellisia lenkkeily ja kävely.

Rikoksen verokantaa naapuruston on pieni, ja siellä on poliisin asemalta Spoøilov, että varmistetaan alueen turvallisuus. Erityinen piirre on ravintoloita ja baareja, Spoøilov. Hänen suosikki on "Eureka", koska niillä on erityinen ruokia ja "První Pivní Tour ramway", joka tarkoittaa "ensimmäisen sähköllä olutta", koska omaperäisyys. Et voi kuvata kaikki baarit mukavia ja kauniita paikkoja Spoøilov. He ovat alkaneet nähdä heitä henkilökohtaisesti. Me takaamme inesquesiveis hetkiä ja taata tyydyttävällä tavalla. Spoøilov on kehittänyt jo usean secúlos mutta sen nykyisessä muodossa, koska useimmat secúlo 20. Spoøilov (ja myös Zábìhlice) on yksi niistä 57 piirit of the city of Prague. Lähes 4 miljoonaa matkailijaa tulla vierailemaan Praha joka vuosi. Jos haluat tietää, historian keskellä, yhdellä panoraamakuvan Prahan linna, joka on maailman kulttuuriperinnön Unescon ... ja myös kuulla Spoøilov, parhaiten naapuruston, Praha.

Kääntäjä: Urpo Lauskio (Rovaniemi, Suomi)