Spořilov - det beste nabolaget i Praha

Autor: Marek Mahdal <mahdal(at)sporilov.info>, Téma: International, Zdroj: text: Marek Mahdal, Vydáno dne: 13. 05. 2008

Spořilov ligger i området Záběhlice Praha 4, Tjekkia. Det er ingen tvil om at dette er en av de beste nabolag å bo i Praha og hele Tsjekkia. I denne artikkelen vil vi presentere deg med grunner til å holde flere dager i dette nabolaget og gå til denne relativt ukjent del av "Golden Praha."

Spořilov er delt inn i to deler. Den eldste ble grunnlagt i tiåret, 30 av forrige århundre og er essencialemente i hus og hjem twin omgitt av hager. Den nyeste av Spořilov ble bygget under den sosialistiske epoken på midten av-60, slik at vai å sammenligne ulike stiler av hus langs de ulike tiår med secúlo fortiden. Til tross for den tid å bygge den nye delen av Spořilov, er ikke brukes som materiale for slike paneler.Begge sider av Spořilov er nær turist sentrum av Praha, som Årsaken er et sted så populære og søkt å leve. Den lokale kommunale sentrum av Praha 4 i Nusle er facíl tilgang enten med offentlig transport eller bil. Alle nødvendige tjenester og infrastruktur er tilgjengelig i dette området og vi kan si at Spořilov er faktisk en by med 20 000 personer "i Praha.

Nærliggende er det flere kjøpesentre (Company of Albert, Penny Market og den største av alle - Kaufland i Michle). Den kulturelle livet er fylt av moderne filmen "Edison", der de kan se filmer muntlig på engelsk. Området med alle kommersielle tjenester, kalles "Centrum" og ligger i en av de viktigste blokker Spořilov (Hlavní street). Medisinsk pleie er garantert i nærheten av sport på klinikken "Poliklinika Spořilov." Utdanningssystemet er også godt utviklet. I området Spořilov kan være funnet 3 sykepleier skoler, 3 barneskoler, 1 barneskolen av kunst og en skole kjent. Det er også en kirke, St. Agnes er skytshelgen for alle tsjekkerne, med sin svært interessant moderne arkitektur ikke noe uvanlig for et tiår, 30.

Den store fordelen med Spořilov, sammenlignet med andre deler av Praha, er tilbudet av kollektivtransport i alle retninger. Med meter, kan enkelt få tilgang til stasjoner i nærheten, for eksempel, med den røde linjen (bokstaven "C") av stasjoner Budějovická, Kačerov, Roztyly og med den grønne linjen (bokstaven "A") stasjoner i Flora og Želivského. Med offentlig transport (buss nummer 213170 og 203) kan få tilgang til Jižní Město - den sørlige delen av Praha, som er den største flersengsrom i Den tsjekkiske republikk. Nord for Spořilov, kan bruke trikk for å få tilgang til plassen Venceslau (byen). Det tar kun 20 minutter for nå, og under reisen kan beundre den historiske delen av Praha. For turister er ganske praktisk at den største motorvei i landet starter Spořilov og gå til Moravia videre mot vest. The North - East of Spořilov er sirkulært i sør (Jižní spojka) og kommunal hovedvei (del av byens ring road) facíl gi tilgang til gamlebyen i Praha.

Selv om den høye trafikken i området Spořilov, kan du finne vakre steder og mellomrom i naturen. Et slikt sted er en innsjø romatico "Hamerský rybník" med en liten øy i midten. Om vinteren er ideelt for skøyter og is om sommeren til praksis i tråd skates rundt ham, godt bevart i går. Det er fortsatt en populær og flott treningssenter som heter "Hamr" noen få meter fra sjøen. Sør i denne innsjøen er det en hage med kirsebær og er satt til å ta bad med sol. Men det mest verdsatt område av skogen er "Krc" ideelt for jogging og turgåing.

The crime rate i nabolaget er lav og det er en politistasjon i Spořilov som sørger for sikkerheten i området. Den spesielle funksjonen er det restauranter og barer i Spořilov. Favoritter er "Eureka" på grunn av sine spesielle retter og "První Pivní Trikk," som betyr "første elektriske øl" på grunn av sin originalitet. Du kan ikke beskrive alle barer komfortable og vakre steder i Spořilov. De har til å komme personlig se dem. Vi garanterer deg inesquesiveis øyeblikk og tilfredshet garantert. Spořilov har utviklet over flere secúlos men dagens form stammer de fleste av secúlo 20. Spořilov (og også Záběhlice) er en av de 57 områdene av byen Praha. Nesten 4 millioner turister kommer til å besøke Praha hvert år. Hvis du vil vite det historiske sentrum, med et enkelt panoramautsikt over Praha slott, som er et UNESCO World Heritage ... og også å høre Spořilov, den beste nabolaget Praha.

Překlad: Leirvik Oornulf (Hammerfest, Norway)